حکم شروین حاجی پور لغو شد| تعلیق نیمی از مجازات حبس شروین حاجی پور
شروین حاجی پور خواننده ویدئوی «برای آزادی...» که این روزها انتشار تصویری از حکم دادگاهش جنجال به پا کرده است، تصویری متفاوتی از شروین حاجی پور در کنار هومن سیدی منتشر کرد. شروین حاجی پور برنده جایزه گرمی ۲۰۲۳ در حوزه موسیقی که با آهنگ «برای آزادی» بهعنوان برنده جایزه جدید بهترین آهنگ برای تغییر اجتماعی معرفی شد، باید طبق حکم دادگاه فعالیت های فرهنگی خود را افزایش دهد. شروین حاجی پور در برنامه استعدادیابی عصر جدید احسان علیخانی معرفی شد.
مرکز رسانه قوه قضاییه جزئیات تازهای از نحوه رسیدگی به پرونده محسن برهانی و شروین حاجی پور را منتشر کرد.
پرونده محسن برهانی به واسطه کسوت روحانیت ایشان در دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفته و مراحل تجدید نظر را هم در شعبه اول دادگاه تجدید نظر ویژه روحانیت طی کرده است.
به گزارش قوه قضائیه، نکته قابل توجه این است که دادگاه تجدید نظر، برهانی را در خصوص برخی از عناوین اتهامی تبرئه و نسبت به برخی دیگر مجرم شناخته است.
در میان اخبار
- ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال
- یارانه جدید؛ اظهارات همتی درباره حمایت مالی | همتی: یارانه جدید برای اقشار کمدرآمد
- دومین محموله خودروهای وارداتی در بندر سیریک
- موج جدید بارشهای سنگین در راه کشور
- متناسبسازی حقوق بازنشستگان وزارت علوم آغاز شد | تأثیر متناسبسازی بر حقوق بازنشستگان وزارت علوم
ایشان سپس مجدداً مستند به ماده ۴۸ و ماده ۵۲ آئیننامه دادسراها و دادگاههای ویژه روحانیت درخواست اعاده دادرسی نموده که این درخواست نیز پس از بررسی لازم توسط جمعی از قضات عالیرتبه ویژه روحانیت رد و رأی دادگاه تجدید نظر تأیید و ابرام شده است.
مرکز رسانه قوه قضائیه همچنین درخصوص حکم شروین حاجی پور نیز نوشته است: شعبه ۴۲ دادگاه تجدید نظر استان مازندران پس از اعتراض آقای شروین حاجیپور نسبت به رأی دادگاه بدوی، این اعتراض را مورد بررسی قرار داده و مستند به بند الف ماده ۴۵۵ قانون آئین دادرسی کیفری مصوب سال ۱۳۹۲ و به دلیل اینکه مجازاتهای تکمیلی اشاره شده در رأی دادگاه بدوی را متناسب با حال متهم و جامعه تشخیص نداده، آنها را لغو نموده و همچنین قرار تعلیق نیمی از مجازات حبس اشد آقای حاجی پور را نیز صادر کرده است.
براساس اعلام قوه قضائیه اینکه گفته شود «قوه قضائیه با تعیین شعب خاص در دادگاههای تجدید نظر و دیوان عالی کشور برای رسیدگی به اعتراضات و اعاده دادرسیهای آرای دادگاههای انقلاب، عملاً امکان بررسی مجددِ واقعی این پروندهها را منتفی کرده.» به هیچوجه مقرون به صحت نیست و دلایل نقض زیادی دارد