سهام عدالت متوفیان| انتقال سهام عدالت متوفیان به ورثه| سود سهام عدالت متوفیان
جزئیات انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث| کدام کارگزاریها فرایند انتقال سهام عدالت متوفیان را انجام می دهند؟
شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، فرآیند دریافت خدمت تقسیم دارایی سهام عدالت متوفیان را اعلام کرد. در اطلاعیه شرکت سپردهگذاری مرکزی که در خصوص جزئیات فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث صادر شده، نحوه ورود به درگاه ذینفعان بازار سرمایه توسط یکی از وراث سجامی شده تشریح شده است.
بر این اساس، متقاضی انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث میبایست پس از ورود به درگاه ذینفعان بازار سرمایه به نشانی (https://ddn.csdiran.ir) در ابتدا با وارد کردن کدملی، تاریخ تولد و تاریخ فوت متوفی در بخش «استعلام نوبت پرونده قهری» در درگاه یکپارچه ذینفعان، نسبت به این موضوع که آیا زمان تشکیل پرونده متوفی فرارسیده است یا خیر اطلاع حاصل کنند.
کدام کارگزاریها فرایند انتقال سهام عدالت متوفیان را انجام می دهند؟
مهدی حاجیوند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: از بیش از ۱۰۰ کارگزاری فعال حدود ۴۴ کارگزاری فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث را انجام میدهند.
او در پاسخ به این پرسش که چرا برخی کارگزاریها فرآیند انتقال را انجام نمیدهند؟ بیان کرد: افراد باید به کارگزاریهای منتخب جهت انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث مراجعه کنند؛ به عبارتی با توجه به نکتهای که در ابتدا مطرح شد تمام کارگزاریها فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث را انجام نمیدهند و تنها ۴۴ کارگزاری این اقدام را انجام میدهند.
حاجیوند در ادامه اظهار کرد: اگر برخی کارگزاریها فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث را انجام نمیدهند به این دلیل است که جزئی از این ۴۴ کارگزاری نیستند بنابر این افراد باید توجه کنند که به کارگزاریهای منتخب مراجعه کنند و کارگزاریهای منتخب این اقدام را انجام میدهد.
در میان اخبار
- ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال
- یارانه جدید؛ اظهارات همتی درباره حمایت مالی | همتی: یارانه جدید برای اقشار کمدرآمد
- دومین محموله خودروهای وارداتی در بندر سیریک
- موج جدید بارشهای سنگین در راه کشور
- متناسبسازی حقوق بازنشستگان وزارت علوم آغاز شد | تأثیر متناسبسازی بر حقوق بازنشستگان وزارت علوم
مدارک مورد نیاز برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث
در صورت تائید زمان تشکیل پرونده، متقاضی میبایست با مراجعه به یکی از دفاتر کارگزاریهای منتخب نسبت به ارائه مدارک ذیل اقدام کند:
۱- تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی
۲- اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال میتواند جایگزین کارت ملی باشد)
۳- اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی برای کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است)
۴-در صورتیکه متوفی دارای وصیتنامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه نیز ضروری است.