طرز تهیه ترشی | طرز تهیه ترشی خوشمزه| طرز تهیه ترشی انجیر

طرز تهیه ترشی انجیر بازاری | خواص انجیر تازه و خشک برای بدن

خوشمزه ترین ترشی را با انجیر این میوه تابستانی پرطرفدار درست کنید و خواص درمانی بی نظیر آن بهره مند شوید.
کد خبر: 50865
طرز تهیه ترشی انجیر بازاری | خواص انجیر تازه و خشک برای بدن

طرز تهیه ترشی برای بسیاری از افراد کار بسیار سخت و دشواری است و به همین خاطر ترشی را معمولا خریداری می کنند. با این وجود افراد زیادی هستند که خودشان ترشی می گذارند و علاقه ای که به این کار دارند باعث شده طرز تهیه ترشی های مختلف را یاد بگیرند. طرز تهیه ترشی های مختلف را می توانید در ترفندباز یاد بگیرید.

دنیای خوشمزه ترشی‌ها پر از تنوع و زیبایی است که بعضی از آن‌ها مثل ترشی آلبالو، ترشی گیلاس، ترشی انجیر، ترشی انگور و ترشی گوجه سبز را در بخش ترفند آموزشی ترفند می‌بینید. در ادامه طرز تهیه خوشمزه ترین ترشی را با انجیر این میوه تابستانی پرطرفدار آموزش می دهیم تا از خواص درمانی بی نظیر آن بهره مند شوید.

مواد لازم برای درست کردن ترشی انجیر:

  • انجیر:۲ کیلو گرم
  • شکر:۷۵۰ گرم
  • آب:۱ لیوان
  • دارچین:۱ قاشق غذا خوری
  • سرکه:به اندازه لازم

طرز تهیه ترشی انجیر:

شکر، سرکه، آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیر‌های شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و ۲۴ ساعت کنار بگذارید و این کار را ۳ روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.

خواص درمانی انجیر

انجیر دارای ارزش غذایی و خواص درمانی بسیاری است. اهمیت این میوه به اندازه‌ای است که در قرآن از آن سخن به میان آمده و در روایات دینی ما در مورد خواص انجیر بسیار آمده است. این میوه انواع متفاوتی دارد، اما بسته به اقلیم و شرایط رشد و پرورش گیاه، دارای طمع و مزه متفاوتی است.

خواص انجیر سیاه در طب سنتی شامل درمان بواسیر، رفع حرارت و تشنگی، بازکننده گرفتگی‌ها، مقوی کبد، ورم طحال، نرمی سینه، رفع سرفه، درمان آرتروز و کمک به استحکام استخوان‌ها است. انجیر سیاه مواد آنتی‌اکسیدان بیشتری نسبت به انجیر زرد دارد. انجیر سیاه نیز یکی از انواع شیرین و آبدار این میوه است که در نواحی غرب ایران به فراوانی یافت می‌شود.

طبع انجیر سیاه از نظر طب سنتی گرم و‌تر است. یکی از مهمترین خواص انجیر سیاه، کمک به استحکام و سلامت استخوان‌ها، پیشگیری و کمک به درمان آرتروز و ناراحتی‌های مفاصل است.

در کتب طب سنتی یکی از دارو‌های بسیار موثر برای درمان آرتروز و درد مفاصل، مخلوط شیر بز و انجیر سیاه می‌باشد. ترکیب این دو ماده غذایی، علاوه بر تامین املاح مورد نیاز بدن، سموم مختلف را از بدن خارج کرده و درد را از بین می‌برد.

استفاده از جوشانده انجیر سیاه نیز به درمان خانگی آرتروز کمک می‌کند.

مصرف انجیر سیاه خاصیت سم زدایی فوق العاده‌ای داشته و برای رفع اختلالات جریان خون مفید است.

انجیر دارای خاصیت ملین است و یکی از بهترین راه‌های درمان خانگی یبوست بوده و به پاکسازی روده‌ها کمک می‌کند.

از بین بردن تهوع بارداری و تامین مواد مغذی مورد نیاز جنین از خواص انجیر خشک و‌تر است و از این رو مصرف خشک و تازه این میوه برای مادران باردار بسیار مفید است.

انجیر ادرارآور بوده، تعرق را زیاد می‌کند و به همین دلیل برای کاهش حرارت بدن و تشنگی مفید است.

انجیر سیاه مقادیر زیادی آهن و ویتامین ث دارد و از این رو مصرف آن برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن بسیار مفید است.

در طب سنتی استفاده از شربت انجیر سیاه همراه با خرما، عناب و مویز را برای درمان بیماری‌های تنفسی، ناراحتی‌های کلیه، ذات‌الریه، سرماخوردگی و سرفه موثر می‌دانند.

قند انجیر سیاه کاملا طبیعی و مقوی است و از افت قند افراد جلوگیری می‌کند و اشخاص لاغر که قصد دارند وزن خود را افزایش دهند، می‌توانند از این میوه استفاده کنند. به طور کلی مصرف انواع انجیر ضعف عمومی بدن را برطرف و باعث تقویت قوای جسمانی می‌شود.

انجیر سیاه به دلیل دارا بودن دانه‌های ریز، باعث تقویت معده و روده می‌شود.

وجود گوگرد در انواع انجیر باعث تقویت و رشد مو‌ها شده، از ریزش مو جلوگیری و برای درمان شوره سر نیر مفید است.

از دیگر خواص انجیر سیاه خاصیت نرم‌کنندگی سینه و کمک به درمان خانگی سرماخوردگی و سرفه است.

در طب اسلامی در مورد فواید انجیر آمده است که مصرف این میوه، بواسیر را قطع و نقرس را معالجه می‌کند. همچنین قوای جنسی را زیاد و رطوبت و سردی را که موجب ضعف نیروی آمیزش است، برطرف می‌نماید.

انجیر سیاه در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی دارد. مصرف این میوه رشد سلول‌های سرطانی را کاهش داده از بروز سرطان روده جلوگیری می‌کند. همچنین این میوه به دلیل داشتن فیبر بالا، از بروز سرطان سینه نیز جلوگیری می‌کند.

تفاوت انجیر سیاه و انجیر زرد

از نظر خواص و میزان مواد غذایی مختلف مانند انواع ویتامین‌ها، املاح معدنی، قند، کالری و… تفاوت چندانی بین انجیر سیاه و زرد وجود ندارد، اما میزان آنتی‌اکسیدان‌ها یا مواد ضدسرطان در انجیر سیاه بیشتر است.

به طور کلی هر چه رنگ میوه‌ها تیره‌تر باشد، میزان آنتی‌اکسیدان آن‌ها بیشتر خواهد بود. به همین دلیل در مورد میوه‌هایی مانند انگور، گیلاس و انجیر نوع تیره آن‌ها دارای مواد آنتی اکسیدان بیشتری بوده و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک بیشتری خواهد کرد.

لازم به ذکر است، برخی افراد دوست دارند پوست انجیر سیاه را بگیرند و بعد آن را مصرف کنند، در حالی که بهتر است پوست میوه‌هایی که می‌توان آن‌ها را خورد، نگیرید مگر اینکه میوه بوی سم بدهد یا مشکوک به سمپاشی جدید باشد.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandbaaz.com/d/3qerwp

پربیننده ترین




اخبار داغ