بهرام افشاری| عکس بهرام افشاری| فیلم های بهرام افشاری
آغاز تور ایرانگردی بهرام افشاری بازیگر فیلم فسیل| اصفهان اولین مقصد اجرای نمایش بهرام افشاری
بهرام افشاری بازیگر و کارگردان محبوب سینما و تلویزیون با 36 سال، با سریال پایتخت دیده شد و به شهرت رسید. اما نقطه اوج فعالیت حرفه ای بهرام افشاری مربوط به فیلم فسیل می شود که رکورد پرفروش ترین فیلم سینما را شکست. بهرام افشاری در فیلم فسیل چند آهنگ هم خواند که این روزها معروف و همه گیر شده اند. بهرام افشاری در تازه ترین فعالیت هنری اش وارد عرصه کارگردانی شده و یک فیلم سینمایی ساخته است.
بهرام افشاری بازیگر پول ساز سینمای ایران، با بازی در فیلم سال گربه غوغا به پا کرده است. فیلم سینمایی «سال گربه» به تهیه کنندگی سعید خانی و کارگردانی مصطفی تقیزاده این روزها با استقبال رکورد شکن مخاطبان فیلم های کمدی روبرو شده است.
همزمان با این اتفاق، تور ایرانگردی نمایش «چه کسی جوجهتیغی را کشت» آغاز شد. نمایش «چه کسی جوجهتیغی را کشت» به کارگردان بهرام افشاری در سالن اصلی پردیس مهستان، شهر اصفهان روی صحنه میرود.
نمایش «چه کسی جوجهتیغی را کشت» به کارگردان بهرام افشاری و تهیهکنندگی محمد قدس، اثری است که از ۱۵ فروردین در تهران روی صحنه رفته است. این اثر نمایشی که بهرام افشاری و تینو صالحی در آن به ایفای نقش میپردازند، از ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن اصلی پردیس مهستان، شهر اصفهان روی صحنه میرود.
در میان اخبار
- ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال
- یارانه جدید؛ اظهارات همتی درباره حمایت مالی | همتی: یارانه جدید برای اقشار کمدرآمد
- دومین محموله خودروهای وارداتی در بندر سیریک
- موج جدید بارشهای سنگین در راه کشور
- متناسبسازی حقوق بازنشستگان وزارت علوم آغاز شد | تأثیر متناسبسازی بر حقوق بازنشستگان وزارت علوم
«چه کسی جوجهتیغی را کشت» تاکنون در تهران ۱۵۰ اجرا روی صحنه رفته است و در تور خارجی به دوبی، آلمان، استرالیا و… سفر کرده است.
مدیر تولید: علی اکباتانی، مجری طرح اصفهان: مجید کاشیفروشان، مدیران اجرایی اصفهان: امیرحسین مزروعی، آرام یوسفینیا، دستیار کارگردان: حسن خانمحمدپور، مدیر تبلیغات: آریان امیرخان، گرافیست: پیمان امدادی، عکاس: شهریار اکبریه، عکاس پوستر و متریال تبلیغات: کیارش مسیبی و مشاور رسانهای علی کیهانی دیگر عوامل این اثر هستند.
در خلاصه داستان نمایش «چه کسی جوجهتیغی را کشت» آمده است: «پایان همه چیز خوب است. اگر پایان چیزی بد شد؛ نگران نباش! این پایانش نیست.»