حقوق کارگران| حقوق کارگران 1403| افزایش حقوق کارگران

حقوق کارگران بدون تغییر ماند | شوک معاون وزیر کار به کارگران

در حالی که کارگران انتظار افزایش حقوق بیشتر در سال جاری را دارند، معاون وزیر کار از میزان افزایش حقوق دفاع کرد تا احتمالا پرونده افزایش بیشتر حقوق بسته شود.
کد خبر: 39942
حقوق کارگران بدون تغییر ماند | شوک معاون وزیر کار به کارگران

حقوق کارگران در سال 1403 با افزایش مواجه خواهد شد. حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال جدید 20 درصد افزایش یافته و حقوق کارگران هم حداقل 20 درصد بیشتر خواهد شد. این در حالی است که کارگران می گویند افزایش حقوق کارگران متناسب با میزان افزایش تورم نیست و درخواست حقوق بیشتر داده اند. تازه ترین خبر درباره حقوق کارگران را در ادامه بخوانید.

در حالی که کارگران انتظار افزایش حقوق بیشتر در سال جاری را دارند، معاون وزیر کار از میزان افزایش حقوق دفاع کرد تا احتمالا پرونده افزایش بیشتر حقوق بسته شود.

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: جمع افزایش تورم در سه سال گذشته ۱۲۶ درصد بوده اما در همین مدت مجموع افزایش دستمزد کارگران به عدد ۱۱۹.۴ درصد رسیده است و تقریبا این ۲ عدد در کنار هم افزایش یافته اند و رویکرد دولت نیز از بین بردن شکاف بین دستمزد و تورم بوده است.

به نقل از ایرنا، حسین علی رعیتی فرد روز جمعه در نشستی با نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی در خراسان رضوی افزود: صحبتهای رهبر معظم انقلاب در خصوص نسبت سه جانبه دولت، کارفرما و کارگر فصل الخطاب است و همه تشکلهای کارگری و کارفرمایی و مسئولان باید آنها را در مقام اقدام و عمل قرار دهند در غیر این صورت در انجام وظیفه شرعی و قانونی خود قصور کرده اند از جمله تاکیدات همیشگی رهبری تامین امنیت شغلی و عدالت مزدی کارگران و ایمنی محیط کار است.

در میان اخبار

وی با تاکید بر این که باید معیشت کارگران تامین شود ادامه داد: دستمزد کارگر نیز مانند شاخص های دیگر در نرخ تورم موثر است و نمی توان فقط این شاخص را در افزایش تورم موثر دانست، نرخ تورم در سال ۱۴۰۲ به ۴۰.۵ درصد رسید در حالی که در سالهای قبل از آن ۴۵، ۴۶ و ۴۱ درصد بود، دولت سیزدهم تلاش کرد از حجم بالای نقدینگی و پول پرقدرتی که برخی بانکها به نرخ تورم ضریب می دادند، بکاهد و مانع از اتخاذ تصمیمی منتج به افزایش نرخ تورم شود.

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یک میلیون و ۳۳۰ هزار واحد تولیدی کارگاهی در کشور وجود دارد که ۸۷ درصد از آنها کمتر از ۱۰ نفر کارکن دارند و ۱۳ درصد از آنها دارای بیشتر از ۱۰ کارکن هستند، در مقابل "هزینه دستمزد" ( هزینه دستمزد یک حساب هزینه است که در صورت سود و زیان ظاهر می شود) برخی از واحدهای تولیدی مانند صنایع پتروشیمی و سیمان کمتر از ۱۰ درصد بوده اما "هزینه دستمزد" واحدهای خدماتی بیشتر از ۲۰ درصد است، دولت باید بین این بخشها توازن برقرار کند که آسیبی به حوزه کار وارد نشود.

رعیتی فرد اضافه کرد: در حوزه تثبیت مشاغل کارگری نیز تلاش کردیم مانع از اخراج کارگران از واحدهای تولیدی مشکل دار شویم، در مقابل نسبت به احیا و رفع مشکل واحدهای تولیدی نیز اقدامات زیادی انجام شد به طوری که شمار واحدهای تولیدی مشکل دار از ۹۴۰ واحد با ۱۱۱ هزار کارگر در ابتدای دولت سیزدهم به ۶۰۷ واحد با ۸۰ هزار کارگر رسیده است.

   




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandbaaz.com/d/2rb9gz

پربیننده ترین




اخبار داغ