هذیان گویی کودک در خواب | هذیان گویی کودک | کودکان

دلایل هذیان گویی کودک در خواب | هذیان گویی کودک در خواب به چه دلیل است ؟

هذیان گویی کودک در خواب را در این مطلب برایتان مورد بررسی قرار می دهیم و شما می توانید اطلاعاتی بسیار خوب در این زمینه و نحوه درمانش بدست بیاورید بنابراین این مطلب را از دست ندهید.
کد خبر: 51087
دلایل هذیان گویی کودک در خواب | هذیان گویی کودک در خواب به چه دلیل است ؟

هذیان گویی در خواب یا صحبت کردن در خواب، که به آن somniloquy نیز گفته می‌شود، یک رفتار نسبتاً رایج در کودکان است. این پدیده معمولاً در دوران کودکی رخ می‌دهد و بیشتر به دلیل مراحل مختلف خواب و تغییرات در سیستم عصبی آن‌هاست.

هذیان گویی کودکان می تواند مشکلاتی باشد که بر اساس علم بتوان مشکلات آن ها را تشخیص داد از این رو نباید از روی این مسائل سادگی عبور کرد. برای این که بتوانید با این مورد بیش تر آشنا شوید کافی است تا این مطلب را از دست ندهید و با علت هایی که کودکان هذیان می گویند بیش تر آشنا شوید.

علت بروز هذیان در کودکان

هذیان گویی کودک در خواب می تواند تحلیل های زیادی داشته باشد و باید در نظر داشته باشید که اگر کودک شما هذیان می گوید باید به ان ها دقت کنید تا بتوانید از بروز مشکلات بسیار زیادی در این زمینه پیشگیری نمایید. معمولا این مورد در کودکان بسیار شایع می باشد و بین ۲ الی ۱۰ سالگی بسیار شدت می گیرد و اگر کودک شما دارای مشکلاتی باشد این مورد ها بسیار بیش تر می باشند با این حال باید بدانید که این مورد نیاز به درمان ندارد. هرچند که علت بروز هذیان در خواب کودکان مشخص نمی باشد با این حال بسیاری از متخصصان باور دارند که چند مورد وجود دارد که می تواند باعث بروز انواعی از این هذیان ها شده که بهتر است به عنوان یک والدین خوب و موفق این موارد را بشناسید.

تب

تب اصلی ترین عمل برای این مورد می باشد و باید در نظر داشته باشید که اگر کودک شما دارای تب بالای ۳۹ درجه باشد امکان این که در خواب خود هذیان بگوید بسیار زیاد است از این رو اگر دیدید که کودک شما در حال هذیان گفتن می باشد باید این مورد را نیز چک کنید و این هذیان ها می تواند عالی برای پیشگیری از تشنج در کودکان باشد.

استرس

از دیگر عواملی که می تواند باعث بروز انواعی از هذیان ها در خواب کودکان شود استرس و اضطراب آن ها باشد. در نهایت بهتر است در طی روز کودک خودتان را زیر نظر داشته باشید و در صورتی که می بینید در رفتار های دیگر او نیز استرس مشاهده می شود برای رفع این مورد اقدام کنید زیرا استرس عامل اصلی بیماری در کودکان می باشد.

اختلال در خواب

اختلال های خواب نیز دارای اهمیت می باشد و باید در نظر داشته باشید که اگر کودک شما نتواند به خواب رم برسد و یا مشکلات دیگری داشته باشد دچار هذیان گویی خواهد شد از این رو این مورد را در کودکان باید بسیار جدی بگیرید در غیر این صورت مشکلات بد تری برای فرزند شما ایجاد می شود.

دارو های خاص

استفاده از برخی از دارو ها در کودکان باعث بروز مشکلاتی مانند هذیان گویی کودک در خواب می شود و این دارو ها شامل دارو های ضدافسردگی و دارو های ضد تشنج می باشد و اگر چنین موردی را دارید بهتر است در مورد عارضه های جانبی دارو های مورد استفاده فرزند خودتان با متخصص مشورت نمایید.

نشانه های هذیان در خواب کودک

شاید برایتان جالب باشد که با نشانه های این مشکل در کودکان آشنا شوید و اگر تا کنون اطلاعاتی در این زمینه نداشته اید باید بدانید که این نشانه ها عبارت اند از :

  • صحبت کردن در خواب
  • جیغ کشیدن
  • پریدن از خواب
  • خندیدن با صدای بلند
  • فریاد زدن با خندیدن در خواب
  • حرکت های زیاد بدن در خواب

تشخیص دادن این مورد در کودکان بسیار سخت می باشد و باید در نظر داشته باشید که برای این مورد نیاز به شرح حال و معاینه های فیزیکی کودکان وجود دارد و این کار ها باید توسط متخصصان انجام شود. در واقع در  برخی از موارد امکان دارد که آزمایش های دیگری نیز در این زمینه انجام شود و سایر مواردی که ممکن است با این اختلال همراه باشند را مورد بررسی قرار داد.

هذیان گویی کودک در خواب بسیار خوب می باشد و می توان گفت که این مورد به خودی خود بد نمی باشد و بعد از مدتی برطرف می شود و معمولا به گفته متخصصان نیازی به درمان ندارد و با این حال اگر این مورد بر اساس اختلالاتی در خواب و یا مشکلات عصبی بشد نیاز به درمان دارد و باید تشخیص های پزشکی در این زمینه انجام شود.

برای این که بتوانید هذیان را در کودک خود کنترل کنید باید سعی کنید قبل از خواب کودک خود را آرام کرده و به او اطمینان بدهید که محیط او امن و خوب می باشد و هیچ فردی نمی تواند به او آسیب برساند. همچنین سعی کنید در مورد استرس و اضطراب کودک خود با او حرف بزنید و سعی کنید با دور کردن استرس از فرزند خود خوابی راحت و بهتر را برایش به ارمغان بیاورید و اگر لازم است تا زمانی که به خواب می رود در اتاق کودک تان بمانید.

اگر از این مطلب رضایت داشتید در ادامه شما می توانید یک سری اطلاعات دیگری در مورد کجی گردن نوزاد و شرایط سزارین شدن نیز مشاهده نمایید و برای این کار کافی است تا از لینک های داده شده در این زمینه استفاده کرده تا بتوانید وارد صفحات مربوطه شوید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandbaaz.com/d/2oqnnv

پربیننده ترین




اخبار داغ