مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد؟ | اعلام تازه ترین قیمت گوشت قیمت در بازار
قیمت گوشت قرمز در دو سال اخیر با افزایش شدید همراه شده است. قیمت گوشت قرمز در نیمه سال گذشته به بیش از 600 هزار تومان رسید و پس از آن به ثبات نسبی رسید. چندی پیش رئیس شورای تامین کنندگان دام از کاهش قیمت گوشت قرمز خبر داد اما بار دیگر قیمت گوشت با افزایش مواجه شد.
قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۳ اعلام شد.
به گزارش خبرآنلاین، براساس دادههای منتشرشده، گوسفند زنده در سطح کشور ۳۵۹ هزار تومان و گوشت خورشتی بدون استخوان و چربی به ازای هر کیلوگرم ۵۱۰ هزار تومان قیمتگذاری شده است.
گوشت گوسفندی راسته با استخوان ۳۱۰ هزار تومان و گوشت گوسفندی راسته بدون استخوان به ازای هر کیلوگرم ۳۴۰ هزار تومان به فروش میرسد.
ران گوسفندی پاک کرده با استخوبان به ازای هر کیلوگرم ۴۸۰ هزار تومان و ران گوسفندی ممتاز تنظیم بازار به نرخ ۳۹۰ هزار تومان توزیع میشود.
در میان اخبار
- ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال
- یارانه جدید؛ اظهارات همتی درباره حمایت مالی | همتی: یارانه جدید برای اقشار کمدرآمد
- دومین محموله خودروهای وارداتی در بندر سیریک
- موج جدید بارشهای سنگین در راه کشور
- متناسبسازی حقوق بازنشستگان وزارت علوم آغاز شد | تأثیر متناسبسازی بر حقوق بازنشستگان وزارت علوم
مصرفکنندگان به میزان مصرفی خود، سردست با گردن و ماهیچه را ۲۸۲ هزار تومان و کف دست با ماهیچه گوسفند را با نرخ ۲۹۹ هزار تومان خریداری میکنند.
آیا مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد؟
طبق تحقیقات صورتگرفته توسط اندیشمندان دانشگاه هاروارد، افزایش مصرف گوشت قرمز حتی دو وعده در هفته با شدت گرفتن خطر ابتلا به دیابت نوع دو همراه است و جایگزین کردن مصرف گوشت قرمز با منابع پروتئینی دیگر مانند آجیل، حبوبات و غذاهای لبنی میتواند به شکل قابل توجهی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.
در این راستا شیئاگو، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد بیان کرد: گوشت قرمز دارای میزان بالایی از آهن هِم است که استرس اکسیداتیو و مقاومت به انسولین را افزایش میدهد و عملکرد سلولهای بتا را از طریق محصول جانبی ترکیبات اکسید نیتریک مختل میکند. در مورد گوشتهای قرمز فرآوریشده، نیتراتها و فرآوردههای جانبی آن نیز زیاد است که باعث اختلال عملکرد سلولی و مقاومت به انسولین میشود.
میتوان گفت افرادی که بیشترین میزان مصرف گوشت قرمز را داشتند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، ۶۲ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند.