هواگیری رادیاتور | آموزش هواگیری رادیاتور | سیستم گرمایشی رادیاتورها

آموزش هواگیری رادیاتور برای افزایش گرما و راندمان بهتر! + ویدیو

آموزش هواگیری رادیاتور به زبان ساده و مختصر را در اینجا ببینید.
کد خبر: 51226
آموزش هواگیری رادیاتور برای افزایش گرما و راندمان بهتر! + ویدیو

هواگیری رادیاتور به فرآیندی گفته می‌شود که در آن هوای محبوس شده در سیستم گرمایشی رادیاتورها را تخلیه می‌کنیم. هوای موجود در رادیاتورها می‌تواند باعث کاهش کارایی و گرمایشی سیستم شود و حتی ممکن است موجب صدای جیرجیر یا لرزش رادیاتور نیز بشود. بنابراین هواگیری منظم رادیاتورها مهم است.

مراحل هواگیری رادیاتور:

  1. خاموش کردن سیستم گرمایشی: ابتدا مطمئن شوید که سیستم گرمایشی شما خاموش است و فشار داخل سیستم کاهش یافته است. بهتر است برای ایمنی بیشتر حداقل ۳۰ دقیقه صبر کنید.

  2. پوشیدن دستکش: هنگام هواگیری ممکن است مقداری آب از شیر هواگیری خارج شود که داغ است، پس برای جلوگیری از سوختگی دستکش بپوشید.

  3. یافتن شیر هواگیری: در بالای هر رادیاتور، یک شیر هواگیری (معمولاً در گوشه بالای رادیاتور) وجود دارد. این شیر به شکل یک پیچ کوچک است که معمولاً با یک پیچ‌گوشتی قابل باز و بسته شدن است.

  4. قرار دادن ظرف زیر شیر هواگیری: یک ظرف کوچک یا دستمال تمیز زیر شیر هواگیری قرار دهید تا در صورت خروج آب، از پاشیدن آن جلوگیری شود.

  5. باز کردن شیر هواگیری: با استفاده از یک پیچ‌گوشتی یا آچار، شیر هواگیری را به آرامی باز کنید. به تدریج خواهید شنید که صدای خروج هوا از رادیاتور می‌آید. در این مرحله، آب به آرامی شروع به خروج خواهد کرد.

  6. بستن شیر هواگیری: وقتی که دیگر هوا از رادیاتور خارج شد و جریان آب ثابت و یکنواخت شد (بدون هیچ‌گونه حباب و صدا)، شیر را محکم ببندید.

  7. بررسی فشار سیستم: پس از هواگیری رادیاتور، ممکن است فشار سیستم کمی کاهش یابد. فشار را با مانومتر موجود در پکیج یا سیستم گرمایشی خود چک کنید و در صورت لزوم فشار سیستم را با آب پر کنید.

  8. تست و بررسی دمای رادیاتورها: پس از اتمام کار، سیستم گرمایشی را روشن کرده و بررسی کنید که آیا رادیاتورها به خوبی گرم می‌شوند یا خیر.

نکات مهم:

  • هواگیری رادیاتور را به صورت دوره‌ای انجام دهید، به ویژه در فصول سرد سال، تا سیستم گرمایشی به طور مؤثر کار کند.
  • برای سیستم‌های مرکزی، بهتر است هواگیری را از رادیاتورهای دورترین نقطه از پکیج یا موتورخانه شروع کنید.
  • اگر بعد از هواگیری هنوز صدای جیرجیر یا مشکلات دیگری در رادیاتورها مشاهده کردید، ممکن است به تعمیرات یا بررسی‌های بیشتر نیاز باشد.

با هواگیری رادیاتور، می‌توانید از حداکثر کارایی سیستم گرمایشی خود بهره‌مند شوید و دما را به طور یکنواخت در خانه توزیع کنید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandbaaz.com/d/277be6

پربیننده ترین




اخبار داغ